Idéen til Deligaver.dk

  • Opstod ved en generel undren over hvorfor der altid, ved receptioner og firmajulegaver, gives så meget vingaver og så lidt delikatesser. Vin er fantastisk! - så ingen kritik her, vi mener bare at god vin bør nydes sammen med noget godt :-)

  • Derfor har vi lanceret Deligaver.dk, hvor vi sammensætter forskellige gaveæsker, med produkter fra producenter, som vi allerede har et stærkt samarbejde med! Dette gør os i stand til at levere et produkt af høj kvalitet, som vi prismæssigt kan tilpasse jeres virksomheds individuelle behov og ønsker.

  • Vi er overbeviste om at du med disse gaveæsker vil kunne skabe medarbejdertrivsel, glæde og ikke mindst rigtig god smag inde i de danske stuer. Om det er en sød kollega, hele medarbejderstaben eller en kunde, der skal forkæles, så vil en gaveæske skabe et bedre og mere personligt forhold mellem giver og modtager.

Om gaveæskerne

  • Gaveæskerne er nøje sammensat og udvalgt blandt råvarer/produkter der komplimentere hinanden for at præsentere en fuldendt oplevelse. Det er nemt og det er lækkert!

  • Nogen har et specielt tema, såsom vores franske gaveæske, mens andre er en blanding, såsomvores jubilæumsæsker. Fælles for dem alle er, at der medfølger en detaljeret beskrivelse af indholdet, samt tips til hvordan du bruger produkter.

  • Udover selve gaveæskerne og indholdet deri, tilbyder vi at vedlægge en personlig hilsen, for som sagt at skabe et bedre forhold mellem afsender og modtager.

  • Vi kan ikke altid garantere at vi har alle gaveæskernes produkter på lager. Hvis vi mangler et produkt, vil vi kontakte dig, for at finde et tilsvarende produkt at vedlægge.

  • Vi er i fuld gang med at udvikle nye gaveæsker og vil rigtig gerne være på forkant med markedet og imødekomme efterspørgslen. Vi tilbyder derfor at komme i dialog, hvis du har specielle ønsker eller idéer til gaveæskesammensætninger. Hvis dette er tilfældet, eller du har nogen form for input, ris eller ros - så tøv ikke med at kontakte os.