Handelsbetingelser - Erhverv

Fakta om Deligaver.dk

 1. Deligaver.dk sælger gaveløsninger til virksomheder med CVR numre. Der er intet salg til private.

 2. Deligaver.dk er ejet og administreret af Deli Drengene ApS.

 3. CVR nummer er: 29 83 02 74.

 4. Adresse kontor og lager: Egeskovvej 9, 2665 Vallensbæk Strand.

 5. Kontaktoplysninger: info@deligaver.dk / +45 70 26 02 75. Telefontid mellem 8-16.

 6. Deligaver.dk sælger kun gaveløsninger til virksomheder.Salgsbetingelser for webshoppen www.deligaver.dk

Gældende fra 01.10.2017

Oversigt

 1. Indledning

 2. Bestilling af varer

 3. Priser og betaling

 4. Levering

 5. Reklamation og klager

 6. Fortrydelsesret

 7. Persondatapolitik

 

Indledning 

Disse e-handelsbetingelser gælder for køb foretaget af erhvervskunder, herefter kaldet ”Kunden”, på denne webshop, som ejes og drives af Delidrengene ApS, CVR 29 83 02 74, Egeskovvej 9 2665 Vallensbæk Strand Danmark, herefter kaldet ”Deligaver.dk”, ”vi” eller ”os”.

 

Bestilling af varer

Alle priser er inklusiv indpakning og hilsen / beskrivelse til modtager.

Minimumskøb på deligaver.dk er en gaveæske. Der tillægges fragtgebyr på 150 kr. på ordren.

Købes der for mere end 1.500 kr. er der fragtfrit levering med undtagelse af Grønland og Færøerne medmindre andet er skriftligt aftalt.

Kunden kan bestille online 24 timer i døgnet. Vi tilstræber os på at levere gaveæskerne senest 7-10 dage efter ordren er bestilt. Er ordren på over 75 gaveæsker så ringer vi kunden op og aftaler et præcist leveringstidspunkt.

Udover der kan bestilles på Deligaver.dk kan der også skrives til info@deligaver.dk eller ringes til på Tel: +45 70 26 02 75.

Kunden er ansvarlig for, at de kundeoplysninger der indtastes som led i et køb, er korrekte.

Deligaver.dk bestræber sig på at have alle gaveæskernes produkter på lager. Hvis vi mangler et produkt, vil kunden blive kontaktet for at finde et tilsvarende produkt at vedlægge til ordren. Dette vil blive bekræftet skriftligt.

 

Priser og betaling

Den gældende pris er den, som på tidspunktet for bestillingen er angivet i den samlede oversigt over ordren, inden Kunden accepterer. Alle priser er angivet i danske kroner (DKK) og ex. moms (25 %).

Indtil der er sket fuld betaling, vedbliver ejendomsretten til det leverede hos Deligaver.dk, og Kunden må således ikke afhænde, udleje eller pantsætte det leverede, eller på anden måde bringe Deligaver.dk’s ejendomsret i fare. Kunden afholder alle eventuelle omkostninger, der måtte være forbundet i denne forbindelse. 

Såfremt købet er foretaget på kredit, og Kunden ikke betaler det skyldige beløb inden fakturaens forfaldsdato vil sagen forsætte med rykkerskrivelser betales der fortsat ikke vil sagen blive afsendt til inkasso.

Betaling med kreditkort

Du kan betale online med Dankort, Maestro, Mastercard, Visa og American Express.

Der tages ikke gebyr ved betaling på Deligaver.dk

Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra Deligaver.dk

Betaling via netbank

Du kan også betale via netbank til Nykredit regnr.5476 Kontonummer: 0000907084. Husk at oplyse ordrenummer og navn sammen med netbank-overførslen. Ved denne betalingsform er du ikke dækket af indsigelsesordningen.

 

Levering

Minimumskøb på deligaver.dk er en gaveæske. Der tillægges fragtgebyr på 150 kr. på ordren medmindre ordren er på over 1.500 kr.

Købes der for mere end 1.500 kr. er der fragtfrit levering med undtagelse af Grønland og Færøerne medmindre andet er skriftligt aftalt.

Varer bestilt på vores webshop leveres udelukkende i Danmark, med undtagelse af Grønland og Færøerne medmindre andet er skriftligt aftalt.

Forventet leveringstid er 7 arbejdsdage. Medmindre andet er angivet, kan det faktiske leveringstidspunkt variere med nogle dages afhængig af den valgte speditør/leveringsform.

Kunden accepterer, at Deligaver.dk har ret til at afhjælpe eventuelle forsinkelser. Såfremt forsinkelsen ikke er afhjulpet inden 30 dage, er Kunden berettiget hæve købet.

 

Reklamation og Mangler

Kunden skal give skriftlig meddelelse om mangler til Deligaver.dk uden ugrundet ophold efter, at manglen er opdaget eller burde have været opdaget.

Såfremt kunden ikke underretter Deligaver.dk om en mangel indenfor 10 arbejdsdage efter modtagelsen, mister kunden sin ret til at fremsætte krav i anledning af manglen.

I tilfælde af reklamation er køber ikke berettiget til at disponere over det leverede eller returnere dette til Deligaver.dk før Deligaver.dk skriftligt har accepteret dette.

Varer der skal sendes retur skal sendes til:

Deli Drengene ApS

Att: Deligaver.dk

Egeskovvej 9,

2665 Vallensbæk Strand

 

Fortrydelsesret

Der er ingen fortrydelsesret ved køb på deligaver.dk

 

Persondatapolitik

Deligaver.dk forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Forretningen vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Forretningen vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart.

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, telefonnummer, mailadresse og CVR nummer.

Vi registrerer dine personoplysninger for at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos (Deligaver.dk / Deli Drengene ApS), og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Den dataansvarlige på Deligaver.dk er medejer Steffan Hassel-Jacobsson

Som registreret hos (Deligaver.dk / Deli Drengene ApS), har du altid ret til at sende os dine indvendinger mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven. Henvendelse i den forbindelse sendes til: info@deligaver.dk