visibility

Gaveæske Premium

800,00 kr.
Ekskl. moms

Modtageren af denne delikate gaveæske vil kunne smage på de fineste delikatesser fra det meste af Sydeuropa så som Frankrig, Italien og Spanien. Med æskens indhold kan du skabe den fuldendte smagsoplevelse lige fra den økologiske chorizo eller Top-Salchichón fra Spanien til den Italienske gårdsproduceret salami med trøffel m.m. Dertil kan nydes et  iskoldt glas Champagne, det er ren selvforkælelse flere dage i træk.

Antal

Denne vare blev senest lagt i en kurv: 2017-10-30

Trøffel salami Trøffel salami 250g Denne gårdsproduceret salami med hvid trøffel fra Familien Subisatti er et kvalitets produkt. Gården ligger i Toscana (Maremma ormådet) og Ricardos far begyndte i 60érne at opdrætte og producere italienske charcutteri produkter efter mottoet: SAL, TEMPO I VENTO DE MARE (Gode råvarer, tid og den salte havvind) Subisatti
Chorizo Collor Bio Chorizo Collor Bio 220g Denne 100 procent økologiske chorizo produceret af Casademont i Girona nord for Barcelona har bare ekstrem gode smagsnuancer og kødteksturen er suveræn. Casademont
Jamon iberico de Cebo Jamon iberico de Cebo 100g 100 gram af den bedste ibérico Cebo skinke. Skinkerne fra sortfodsgrisene er lagret i naturlige omgivelser i mindst 24 måneder. Knoglerne bliver herefter omhyggeligt taget ud og skinken presset og herefter skåret. Julian Martin
Olivenolie Deli Drengene Økologisk 500 ml Olivenolie Deli Drengene Økologisk 500 ml Økologisk EVOO. Certiceret økologisk ekstra jomfru olivenolie fra Grækenland, smagfuldog gourmet. Den er fremstillet direkte fra håndplukkede og bæredygtigt dyrket økologiske oliven, med kold ekstraktion ved lave temperaturer for at bevare den bedst mulige smag, næringsstoer, og antioxidanter. Ingen kunstgødning eller pesticider anvendes i produktionen. Med en frugtagtig, intakt smag og fantastiske farver. En lækker sund økologisk oliven olie. Deli Drengene
Salsichon Exstra Jauma Casademont Salsichon Exstra Jauma Casademont 350g I udarbejdelsen af dette produkt arbejdes der kun med kød og råvarer af topkvalitet. Kødet får lov at hvile inden det hakkes krydderierne tilsættes. Herefter fyldes det i naturtarme. Herefter begynder hærdningen i Casademonts tørringskamre. Under tørringsprocessen udvikler pølsen sin specifikke og unikke smag, der giver sig til udtryk ved dens unikke kendetegn. Det er det bedste, men også de traditionelle betingelser, der er grundlaget for denne Top-Salchichón. Casademont
Oliven Nocellara Del Belice i saltlage Oliven Nocellara Del Belice i saltlage 200g Denne grønne unge oliven fra Sicilien kommer i saltlage. Den bliver plukket når den er helt ung, og er derfor utrolig fast og lækker i kødet med en let saltet smag. Perfekt til aperitif. Distribuzione Olive
Ande rilettes (Ikke-tvangsfodret and) 180g Ande rilettes (Ikke-tvangsfodret and) 180g 180g Produceret udelukkende fra andekødfra og derefter delikat strimlet og krydret med salt og krydderier. Opskriften fra det sydvestlige Frankring er en af fransk gastronomis ældste specialiteter. Confiteret. Larnaudie
Terrine med Svampe Terrine med Svampe 180g Dejlig Terrine med Rørhatte svampe. Label Rouge kvalitetsstemplet betyder dyrene har haft ordentlige vilkår og kvaliteten og smagen er i top. Larnaudie
Figen chutney Figen chutney 140g Denne dejlige chutney med figener fra gammel franske Larnaudie er et godt match med røget cheddar, fransk emmentaler eller brie. Larnaudie
Rugbrødschips Gilleleje Havn Rugbrødschips Gilleleje Havn 125g De originale rugbrødschips produceret af Restaurant Gilleleje Havn. Passer perfekt til rillette, Ande mousse m.m. Put fx lidt mango og pære chutney ovenpå og du har en elegant forret eller bare som hapser. Restaurant Gilleleje Havn
4/5 confit de canard 1240g (fra ikke tvangsfodret ænder) 4/5 confit de canard 1240g (fra ikke tvangsfodret ænder) Denne ande confit er en regionel specialitet fra Syd-Vest-Frankrig. Ænderne, som er specielt udvalgt, giver velsmagende og mørt kød. Fra ikke tvangsfodret ænder. Larnaudie
Italienske Cantuccini Italienske Cantuccini 200g Cantuccini er sprøde italienske mandelkager, der typisk bliver bagt to gange for at gøre dem ekstra sprøde. Rigtige italienske cantuccini er så hårde at tænderne er i fare! Dette er måske årsagen til at kagerne i Toscana typisk serveres med et glas vin santo, der en sød dessertvin, som bruges til at dyppe kagerne i. Denne cantuccini er speciel importeret fra et lille Panificio i Albinia (by ligger i Toscana området) Varpo Forno
Paella 280g Paella 280g Den spanske ‘nationalret’originalt fra Valencia kan nu let serveres for venner og familie. Denne variant er med champignoner, grøn og rød peber og squash. Tilsæt krydderier under tilberedningen og put med fordel lidt rejer eller fx.Chorizo pølse i. Trevijano
Champagne Arnaud Robert Brut Reserva Champagne Arnaud Robert Brut Reserva Husets Roberts champagne er en saftig, frisk, læskende sag med fine bobler og noter af grønne æble, hvide blomster, ananas, kalk og flint. Saftfuld, læskende og afrundet og i flot balance og dybde i smagen. Robert

Download

Tekst Premium

Download (104.05k)